Cigar Rights of the World (Nerderlands)

 

Cigar Rights of the WorldJeremiah meerapfeel


Terwijl de wetgeving al jaren steeds strenger wordt en door al haar maatregelen onze rechten om van een goede sigaar van topkwaliteit te genieten afnemen, gaan er over de hele wereld stemmen op ter verdediging van onze vrijheid als vrije mensen om een sigaar van 100% tabak te roken, te delen, ervan te genieten en er zelfs commentaar op te leveren of ermee te mediteren.

Hoewel nobel, worden deze verenigingen vaak gecontroleerd om zich op het lobbyen te concentreren.jeramiah meerapfeel


Daarom, beste lezers, is sinds 3 januari, onder impuls van Jeremiah Meerapfel, Cigar Rights of the World geboren, een wereldwijd platform voor de verdediging van de rechten van de sigarenliefhebber, de laatste sport van de keten maar o zo belangrijk : DE CONSUMENT. 

Waar bestaat het uit?

Momenteel zijn er een oprichter, een voorzitter, een administratief medewerker, een juridisch medewerker en ambassadeurs over de hele wereld.

De vereniging is bezig met de oprichting van de raad van bestuur, die hoofdzakelijk uit consumenten zal bestaan.

Het bestuur beheert alle aan Cigar Rights of the World gedoneerde fondsen en wijst donaties toe aan projecten/verenigingen waarvan zij geloven dat deze het recht om van een sigaar van topkwaliteit te genieten het best beschermen.

Cigar Rights of the World kijkt ernaar uit om premium sigaren lobby organisaties over de hele wereld bij te staan en nauw samen te werken met bestaande verenigingen in de geest van het verenigen en beschermen van de mensen en inspanningen rond premium sigaren.

Dus er wordt voorgesteld dat je twee dingen doet:

Ten eerste moet u zich gratis op de sitelaten registreren, zodat u op de hoogte kunt worden gehouden van wat de vereniging doet om uw rechten te verdedigen.

Deze registratie, zoals mij werd gevraagd, zal geen grote gegevensbank zijn voor enig doel, maar uw betrokkenheid bij deze strijd voor onze waarden.

Het is tijd om naar voren te komen en onze eisen te laten zien.

De tweede: de vereniging wordt gesubsidieerd door particuliere fondsen, maar zoals gezegd, zal zij donaties doen. Daarom wordt u voorgesteld (zonder verplichting) een donatie te doen.

Als je op de site komt, net na het inschrijvingsformulier, krijg je een woord van de oprichter die dit zegt:

Dit is jouw gevecht...

En samen zullen de Sigarenrechten van de Wereld u helpen het naar een hoger niveau te tillen.

Het is tijd om ons te verenigen en voorwaarts te gaan om de erfenis en de passie die aan ons is doorgegeven te beschermen.

Dit is onze traditie en die zullen we beschermen.

Als je het niet met passie doet, doe het dan helemaal niet!

De laatste zin doet me glimlachen omdat iedereen weet dat dit het stokpaardje is van onze vriend Jeremiah met natuurlijk Sans Concessions.

Dan vind je een beetje zoals het handvest van de vereniging:

Wie zijn wij:

Cigar Rights of the World is een uniek wereldwijd platform; een UNIE voor sigarenliefhebbers.

U bent het hart en de ziel.

Onze missie:

Cigar Rights of the World zal zich richten op het verenigen en verspreiden van uw stem en stem, het versterken van verenigingen met het meest gevreesde wapen van allemaal... JIJ.

Bestaande verenigingen, die meestal door de industrie worden bestuurd en gefinancierd, richten zich op lobbyen.

Met Cigar Rights of the World, kunt U hen helpen deze strijd naar een hoger niveau te tillen.

Samen zullen we onze passie en ons erfgoed beschermen.

Wij zijn uw stem... Wij zijn één.cigar right of the world


Ik zou willen eindigen met een paar woorden over het logo van de vereniging. 

Door de jaren heen heeft de opgeheven linkervuist verschillende gevechten gesymboliseerd, verschillende opstanden. Het is een universeel symbool van solidariteit en steun. Het drukt eenheid, kracht, uitdaging en weerstand uit.

Maar in deze strijd, zou ik het willen associëren met die van Nelson Mandela. Hij verhief zijn stem voor tolerantie, niet zijn vuist voor wraak. Wij trekken niet ten strijde tegen de anti-rokers, tegen de kankerliga's, maar wij heffen onze vuisten om ons verzet te tonen, wij willen tolerantie voor onze passie, voor ons recht om met waardigheid deze passie van de premium sigaar te beleven.

Tot besluit: ik nodig u uit zich aan te melden, het is tijd om uit de schaduw te komen of alleen in zijn hoekje te mopperen. En als u ook wilt bijdragen aan de molen, is een kleine donatie welkom. Op een dag vroeg ik een wijze indiaan wat ik op mijn niveau kon doen, en hij antwoordde mij: als je een steentje in het water gooit, maakt het een klein cirkeltje op het oppervlak, dat een groter cirkeltje maakt, dat weer een groter cirkeltje maakt...

U zult ook begrepen hebben, beste lezers, dat Les Passions de Ker Mc Gwalch volledig achter dit project staat.  

 

 

Commentaires