Los Dueños Toro Corojo (Nederlands)

Los Dueños

Toro CorojoLos Dueños


Na een tijdje wachten heb ik eindelijk de kans om mijn tweede module van deze sigaar te testen, die vrij nieuw is in het assortiment.

Soms vraag ik me af of een merk echt moet innoveren in een assortiment dat zich heeft bewezen, maar hier is het een groot ja! Inderdaad, zelfs als ik de maduro met de corojo echt waardeer, zijn we in een andere wereld.Los Duenos


Ik heb een mooi uitziende cape met een grote ring, ik ga niet te veel terug op de details van deze, als je geïnteresseerd bent nodig ik je uit om het artikel over de torpedo maduro nog eens te lezen.Los Dueños


Ik kan u alleen maar zeggen dat het goud is verdwenen en dat u onderaan deze ring COROJO kunt lezen. Mijn sigarenkop eindigt in een varkensstaart en ik aarzel om hem om te draaien om een gat vrij te maken dat groot genoeg is om te roken of om een stuk van de dop af te snijden. Omdat ik een corojo heb en ik weet dat er tabak uit Nicaragua in de pens zit, is de aarzeling van korte duur, ik snij het af en zet de voet in brand met een lucifer. 

De trekking is goed, en de ontsteking is perfect, ik ben getroffen door het verschil tussen de gladheid bij rauwheid en het vermogen bij het starten. De waarschuwingslichten zijn rood. Waarschuwing, je moet langzaam roken, niet het beest opjagen.

Gelukkig verdwijnt dit gevoel snel genoeg om plaats te maken voor zoetere smaken zoals cederhout, geroosterd brood, geroosterde amandelen.

Het volume van de rook is vrij verrassend en consequent. De as is grijswit en vrij compact.

Mijn proeverij brengt herinneringen terug met Scander, mijn broer Jamal, een Zwitserse vriend of anderen, dit mengsel van geuren als je langs de Starbucks Coffee op het vliegveld komt en toast, brownies en sterke koffie ruikt.

Ik ga door met proeven en kom in een panel dat meer gericht is op geroosterde amandelen.

Mijn sigaar heeft een vrij hoge sterkte, maar niet gepeperd, zoals een Nicaraguaanse sigaar, behalve dat we deze humuskant van de Dominicaanse Republiek hebben, zou ik zeggen dat hij zich meer manifesteert in zijn stam, zijn lange greep in de mond. Het geeft het ook een verzadigende kant. In een gesprek met Scander legt hij me uit dat zijn sigaar een dubbele ligero is, wat de kracht van de sigaar natuurlijk zal versterken.

Ik had al een zwak voor de maduro-reeks, maar deze is zonder aarzeling mijn top 1 in de Los Dueños-reeks.

Mijn proeverij was op een Toro type sigaar van 15,2 cm voor een 54 cepo.

 

Dekblad : Corojo (land geheim gehouden door de producent)

Omblad : Olor (Dominicaanse Rep.)

Vulling : Seco Piloto Cubano, Ligero Nicaragua, Pennsylvania ligero

Tot slot : ik heb een zeer goed gebouwde sigaar met een goede tekening. Het heeft geen breed scala aan smaken, maar de smaken die worden gevonden zijn goed aanwezig en evenwichtig. Het is een volle sigaar in termen van kracht en het is bevredigend, helemaal niet willen een andere sigaar achteraf, het plezier is verzekerd. Ik zal het niet aanraden aan een beginner en voor ervaren rokers raad ik het niet aan op een lege maag.Los Dueños


Deze Toro heeft ook zijn kleine broertje Short Robusto die 10,2 cm is voor een 52 cepo.

Prijs tot op heden: 11,50 euroCommentaires